Hitta din butik
Meny

Strups

259 kr

Kransring mässing

Cirkulär kreativitet! Elegant ring med mässing-finish och läderband som skapar en perfekt kombination av funktionalitet och elegans, och kan användas för många olika ändamål.

Häng den i badrummet eller köket för handdukar och kökshanddukar, eller använd som hänge till dina favoritsmycken och accessoarer. Ringen är magnetisk, så den kan också användas för att visa pappersblommor, ritningar eller barnens konstverk. Och med mycket lite material kan ringen ändras till en vacker och originell dörrkrans för jul, skörd, påsk, etc. Formgiven av Camilla Bjerre för danska Strups.

Cirkulär kreativitet! Elegant ring med mässing-finish och läderband som skapar en perfekt kombination av funktionalitet och elegans, och kan användas för många olika ändamål.Häng den i badrummet eller köket för handdukar och...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Mässing
Diameter 33 cm
Varumärke Strups
Formgivare Camilla Bjerre
Country of Manufacture Danmark
Material Mässing
Varumärke/Formgivare

Strups

Strups är ett danskt inredningsföretag som etablerades 2012. Formgivaren bakom varumärket heter Camilla Bjerre. Hon har en bakgrund som grafisk designer, och hennes förkärlek för det enkla grafiska och samtidigt lekfulla tar sig i uttryck i alla hennes föremål. Målet är att väcka känslor så som lycka, fascination, eftertänksamhet och uppskattning.

Läs mer om Strups
Kompletterande produkter