Hitta din butik
Meny

UMONIVA 2019

549 kr

Krok ValHeng

Genom att förena lekfullhet och funktion gör korken Val Heng vardagen till en roligare plats med utrymme för lek och kreativitet. Följ valen Signe och hjälp henne att samla spännande saker på krokarna.

Val Heng är formgiven av Lotta Sahlen och tillverkad av Ilumads, i ett samarbete med Företagsinkubatorn eXpression Umeå. Summer eXpression 2019 är ett projekt som synliggör, utvecklar och knyter ihop unga kreatörer och regionala tillverkare.

Lotta Sahlin studerar industridesign vid Umeå Institute of design. Hennes fantasi sträcker sig mellan himmel, jord och hav och med sin tuschpenna beskriver hon vad hon ser. Genom att förena lekfullhet och funktion vill Lotta göra vardagen till en roligare plats med utrymme för lek och kreativitet. Under samarbetet med Summer eXpression 2019, skapades ValHeng där Lotta bjuder in oss till en växande sagovärld.

Genom att förena lekfullhet och funktion gör korken Val Heng vardagen till en roligare plats med utrymme för lek och kreativitet. Följ valen Signe och hjälp henne att samla spännande saker på krokarna. Val Heng är formgiven av Lotta Sahlen och tillverkad av Ilumads, i ett samarbete med...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Natur
Bredd 19 cm
Höjd 20 cm
Varumärke UMONIVA 2019
Country of Manufacture Sverige
Material Björkplywood