Hitta din butik
Meny

NakNak

895 kr

Låda The Box liten svart

The Box är lådan som håller ordning, enkel i sin utformning, både stilren och lekfull. Lådan är tillverkad i perforerat stål med cirkulära hål som ger den en luftig framtoning. Kombinera gärna The Box large med The Box small i olika färger för en funktionell förvaringskombination.The Box är formgiven av Yenen Tsen för Naknak och finns i olika färger och två storlekar.
The Box är lådan som håller ordning, enkel i sin utformning, både stilren och lekfull. Lådan är tillverkad i perforerat stål med cirkulära hål som ger den en luftig framtoning. Kombinera gärna The Box large med The Box small i olika färger för en funktionell förvaringskombination.The Box är...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart
Bredd 17 cm
Höjd 30 cm
Djup 34 cm
Varumärke NakNak
Formgivare Yenwen Tseng
Material Metall
Varumärke/Formgivare

NakNak

NakNak skapar enkla, funktionella och vackra föremål för olika utrymmen genom att ansluta internationella designers och en etablerad, familjeägd metalltillverkare i Taiwan.

Läs mer om NakNak

Yenwen Tseng

Yenwen Tseng är en industridesigner med bas i Taichung, Taiwan. Efter avslutad utbildning på Konstfack i Stockholm startade han sitt eget varumärke 2011. Tseng formger klassiska vardagsföremål i modern tappning, och har samarbetat med varumärken som NakNak.

Läs mer om Yenwen Tseng
Kompletterande produkter