Hitta din butik
Meny

Design House Stockholm

Special Price 923 kr Regular Price 1025 kr

Lampa Block Mini

Blocklampan är en modern klassiker och har sedan sin lansering år 1996 bl.a. belönats med Utmärkt Svensk Form, Design Plus Award och är utvald till permanenta samlingarna vid MoMa i New York.Lampan uppkom när formgivaren Harri Koskinen experimenterade med att gjuta i olika saker i glas. Varje del av lampan handgjuts och kyls ner för att senare inte spricka vid kraftiga temperatur-skillnader. Den är tillverkad av två gjutna glasblock med plats för en glödlampa i mitten.Glödlampa ingårSvart plastsladdSedan 2014 är Block Lamp uppgraderad med LED-lampa.
Blocklampan är en modern klassiker och har sedan sin lansering år 1996 bl.a. belönats med Utmärkt Svensk Form, Design Plus Award och är utvald till permanenta samlingarna vid MoMa i New York.Lampan uppkom när formgivaren Harri Koskinen experimenterade med att gjuta i olika saker i glas. Varje del...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Klar
Bredd 12 cm
Höjd 7.5 cm
Djup 7 cm
Varumärke Design House Stockholm
Formgivare Harri Koskinen
Sladd 2,5m
Material Glas
Varumärke/Formgivare

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Läs mer om Design House Stockholm

Harri Koskinen

Harri Koskinen driver sitt företag Friends of Industry och har designat allt från möbler, glas och textilier men även klockor, högtalare och hus.

Läs mer om Harri Koskinen
Kompletterande produkter