Hitta din butik
Meny

Muuto

675 kr

Lampa E27 svart LED

Svenska formgivaren Mattias Ståhlblom har tagit fram den här enkla pendellampan av sillikon, vars fokus hamnar på själva glödlampan, en stor dimbar LED-lampa.

"Den nakna glödlampan i sig är en form som är svår att tävla mot. Den står för något samtida och ändå romantiskt i all sin enkelhet. E27 utgår ifrån lampans själva essens - sockeln - och utgör en hyllning till konsten att finna skönheten i det enkla."

E27 kommer från danska varumärket Muuto, som arbetar med nyskapande formgivare från hela Skandinavien. Den är snygg att hänga i par, i kluster eller som ensam ljuskälla. Ge ditt hem en mysig belysning med lampans dimbara möjligheter! Finns i flera färger och passar de flesta miljöer och hem. Glödlampa ingår.

Svenska formgivaren Mattias Ståhlblom har tagit fram den här enkla pendellampan av sillikon, vars fokus hamnar på själva glödlampan, en stor dimbar LED-lampa."Den nakna glödlampan i sig är en form som är svår att tävla mot. Den står...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart
Höjd 23 cm
Diameter 12.5 cm
Varumärke Muuto
Formgivare Ståhlbom Mattias
Country of Manufacture Danmark
Sladd 4 m
Glödlampa E27 LED max 18W, 2500 Kelvin
Material Silikongummi
Varumärke/Formgivare

Muuto

Muuto är förankrad i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande är vår ambition att leverera nya perspektiv på skandinavisk design.

 

Läs mer om Muuto
Kompletterande produkter