Hitta din butik
Meny

195 kr

Målarbok Stockholm

”Stockholm, en målarbok” bjuder på en resa runt bland Stockholms mest älskade platser. Illustratören Patrik Berg har valt ut 44 motiv färdiga att färglägga efter egen fantasi. Motiven spänner från historiska miljöer som Haga och Drottningholm till folkmyllret i Götgatsbacken. Skön avkoppling på landet och en perfekt gå bort-present. Texter på svenska och engelska. Se även några av motiven i vykortsformat nedan.

– Jag har försökt fånga olika situationer och livet i stan, hur det känns att vara i Stockholm, inte bara fina byggnader. Det kan vara båten till Gröna Lund, Pridetåget, Stockholm Marathon. Jag har försökt se staden från olika vinklar och med nya ögon. Det är inte bara en resa för den som färglägger, även för Patrik Berg har det varit som att återupptäcka Stockholm.

”Stockholm, en målarbok” bjuder på en resa runt bland Stockholms mest älskade platser. Illustratören Patrik Berg har valt ut 44 motiv färdiga att färglägga efter egen fantasi. Motiven spänner från historiska miljöer som Haga och...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart/Vit
Bredd 20 cm
Höjd 25.5 cm
Formgivare Patrik Berg
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Patrik Berg

Patrik är utbildad på linjen för Grafisk Design & Illustration på Konstfack och har lång erfarenhet av att teckna storyboards för film. Något han har haft god nytta av när han valt ut scener till målarboken om Stockholm. Han hoppas att många kommer dela med sig av sina färgläggningar på Instagram #colouringcities.

Läs mer om Patrik Berg
Kompletterande produkter