Hitta din butik
Meny

Formgatan

3195 kr

Matta Loop 140x200 ivory

LOOP matta från Formgatan tillverkas enbart av PET-garn som framställs av återvunna plastflaskor. Detta är ett 100% hållbart material och helt liknar ull i både utseende och känsla. Mattorna är handgjorda av skickliga hantverkare i nära samarbete med nordiska designers. Mattorna absorberar inte vätskor, vilket gör dem väldigt lättskötta. Eventuella fläckar rengörs snabbt genom att torka med lite vatten och lite diskmedel. Hängtorkas. Regelbunden dammsugning utan borste håller din matta vacker och ny.
LOOP matta från Formgatan tillverkas enbart av PET-garn som framställs av återvunna plastflaskor. Detta är ett 100% hållbart material och helt liknar ull i både utseende och känsla. Mattorna är handgjorda av skickliga hantverkare i nära samarbete med nordiska designers. Mattorna absorberar...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit
Bredd 140 cm
Höjd 200 cm
Djup 200 cm
Varumärke Formgatan
Country of Manufacture Indien
Material PET Garn
Varumärke/Formgivare

Formgatan

Formgatan bildades i det pulserande Stockholm för att driva en idé om att skapa hållbar design baserad på nordisk enkelhet med ett öppet sinne för global input. Alla av Formgatans produkter är 100% hållbara och tillverkade i anständiga förhållanden.

Läs mer om Formgatan