Hitta din butik
Meny

Brita Sweden

1585 kr

Matta Pemba 70x200 beluga

Exklusiva mattor från Brita Sweden, vävda i mjuk plastfolie. Materialet är mjukt, allerigvänligt, tvättbart i maskin och fritt från ftalater. Brita Sweden gör all design i sin studio och de vävs i Sverige enligt gamla traditioner men med en tidlös design som passar i många hem. Mattorna finns i olika storlekar och färgställningar. Passar för både inomhus- och utomhusbruk, vilket gör att de passar lika bra i köket som på altanen. Eller på toaletten, i hallen eller barnens rum.Mattorna vävs med jaquardteknik vilket gör att de blir tvåsidiga. Du kan helt enkelt vända på din matta när du behöver omväxling.
Exklusiva mattor från Brita Sweden, vävda i mjuk plastfolie. Materialet är mjukt, allerigvänligt, tvättbart i maskin och fritt från ftalater. Brita Sweden gör all design i sin studio och de vävs i Sverige enligt gamla traditioner men med en tidlös design som passar i många hem. Mattorna finns i...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart/Vit
Bredd 70 cm
Höjd 200 cm
Varumärke Brita Sweden
Material Plast
Varumärke/Formgivare

Brita Sweden

Brita Sweden är ett familjeföretag med bas i Stockholm. Företaget designar och producerar högkvalitativ inredning. Sortimentet består av stora mattor av naturfibrer, plastmattor i olika färgr och storlekar och ullfiltar.

Läs mer om Brita Sweden