Hitta din butik
Meny

Mini Rodini

Så lågt som 100 kr Regular Price 199 kr

NB Leggings Svart

Svarta leggings i ekologisk bomull med med Mini Rodinis klassiska pandamärke i nederkant fram. De här byxorna är Mini Rodinis modell för nyfödda, designade för de allra minsta. Leggingsen har muddar i bensluten och en bredare mudd i midjan som ser till att plagget hålls på plats.

Byxorna ingår i Mini Rodinis basic-serie med mjuka och hållbara basplagg som är enkla att kombinera med dina garderobsfavoriter. Tillverkad av 95% ekologisk bomull, 5 % elastan. Plagget är tillverkat hos en leverantör där Mini Rodini har implementerat ett projekt med levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj. Så här säger Mini Rodini om sin produktion:

- Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här mössan är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

  • Storlek:
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart
Varumärke Mini Rodini
Tvättråd 40°
Material Ekologisk bomull
Varumärke/Formgivare

Mini Rodini

Mini Rodini är ett svenskt barnklädesmärke som skapades 2006 av illustratören och konstnären Cassandra Rhodin. När den första kollektionen med bomullsplagg släpptes i få utvalda stockholmsbutiker 2006 sålde de slut på en gång. Allting gick väldigt snabbt, och vad som började med drivor av kartonger i Cassandras södermalmslägenhet blev snabbt en butik ett par kvarter bort. Mini Rodini hyllades i pressen för deras unika koncept – att skapa kläder i hög kvalité som föräldrar vill klä sina barn i, och som barnen älskar att bära.

Läs mer om Mini Rodini