Novellix

199 kr

Novellix Klimatasken

Novellix Klimatasken är ett bokpaket i fickformat som passar perfekt att ta med på resan eller att ge bort som minipresent.

Det här bokpaketet innehåller fyra noveller som behandlar klimatfrågan ur ett rättviseperspektiv. Böckerna ifrågasätter normer och har syftet att inspirera till nya lösningar. De är skrivna av Johanna Nilsson, Maria Soxbo och Emma Sundh, grundarna till Klimatklubben och författare till boken Gör Skillnad - från klimatångest till handlingskraft.

Klimatasken innehåller titlarna:

"Men Kina då?!" - 25 snabba klimat-svar-på-tal
Rättvisekompassen - 32 sidor om klimat, makt, kön & klass
Vad håller vi på med? - 7 sätt att vända världen klimaträtt
1-tons- dieten - 12 månader till ett klimatsmartare liv

Finns även med andra titlar. 

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2001722
Bredd 11 cm
Höjd 15.2 cm
Djup 1.2 cm
Varumärke Novellix
Formgivare Lisa Benk
Tillverkningsland Sverige
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Novellix

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något bra att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte hinna läsa ut. Tågresan blev utan färdlitteratur, men efter att ha fått syn på Pixi-böckerna framme vid Pressbyråns kassa föddes istället idén till Novellix. Novellix skulle vara som en Pixi-bok för vuxna! En läsupplevelse i ett grafiskt tilltalande och lättillgängligt format, anpassat för den som vill ha mer läsning i sitt liv men inte riktigt hittar tiden till det.

Läs mer om Novellix
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.