Betala med Klarna & Swish
15% på köp över 500kr* - KOD: MARS15
Fraktfritt över 499 kr

Novellix

199 kr

Novellix Nobel

15% över 500kr - KOD: MARS15

Novellix - Stories to go är ett bokpaket i fickformat som passar ferfekt att ta med på resan eller att ge bort som minipresent. Det här bokpaketet innehåller noveller av fyra Nobelpristagare: Alice Munro "Dolly", Orhan Pamuk "Att titta ut genom fönstret", Luigi Pirandello "Krukan" och Doris Lessing "Till rum nitton". Böckernas omslag är illustrerade av Lisa Benk och kommer i en mönstrad ask. Finns även med andra titlar.

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 1010252
Färg Natur
Bredd 11.5 cm
Höjd 16 cm
Djup 2 cm
Varumärke Novellix
Tillverkningsland Sverige
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Novellix

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något bra att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte hinna läsa ut. Tågresan blev utan färdlitteratur, men efter att ha fått syn på Pixi-böckerna framme vid Pressbyråns kassa föddes istället idén till Novellix. Novellix skulle vara som en Pixi-bok för vuxna! En läsupplevelse i ett grafiskt tilltalande och lättillgängligt format, anpassat för den som vill ha mer läsning i sitt liv men inte riktigt hittar tiden till det.

Läs mer om Novellix
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.