Hitta din butik
Meny

Novellix

699 kr

Novellkalender 2019

Novellix novellkalender är tillbaka! Och bättre än någonsin. En skattkista fylld med berättelser att lysa upp decembers mörka kvällar med. Kalendern innehåller 24 omsorgsfullt utvalda böcker, en blandning av nyskrivet och klassiker. Njut av ny läsupplevelse varje dag ända fram till julafton! En vacker samlingsbox som är unikt formgiven av Novellix egna formgivare Lisa Benk. Om du köpte förra årets novellkalender och oroar dig för dubbletter, ta det lugnt! Årets novellkalender innehåller inga av de noveller som var med i förra årets kalender.

Njut av ny läsupplevelse varje dag fram till julafton. Och det bästa av allt – när julen är över finns böckerna kvar.

Novellix novellkalender är tillbaka! Och bättre än någonsin. En skattkista fylld med berättelser att lysa upp decembers mörka kvällar med. Kalendern innehåller 24 omsorgsfullt utvalda böcker, en blandning av nyskrivet och klassiker. Njut av ny läsupplevelse varje dag ända fram till julafton! En...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Multi
Bredd 21 cm
Höjd 17 cm
Djup 12 cm
Varumärke Novellix
Country of Manufacture Sverige
Material Papper
Varumärke/Formgivare

Novellix

Idén till Novellix föddes när Lena Hammargren, en av grundarna, befann sig på tågstationen i Uppsala. Hon ville ha något bra att läsa på tåget. Resan hem till Stockholm skulle bara ta 40 minuter så någon pocketbok skulle hon inte hinna läsa ut. Tågresan blev utan färdlitteratur, men efter att ha fått syn på Pixi-böckerna framme vid Pressbyråns kassa föddes istället idén till Novellix. Novellix skulle vara som en Pixi-bok för vuxna! En läsupplevelse i ett grafiskt tilltalande och lättillgängligt format, anpassat för den som vill ha mer läsning i sitt liv men inte riktigt hittar tiden till det.

Läs mer om Novellix