Hitta din butik
Meny

Sägen

1995 kr

Örhängen Modernista Zenit Golden

Modernista Zenit Golden örhängen, 18k guldpläterat återvunnen sterlingsilver med en infattad porslins "pärla" av Rörstrands vita Swedish Grace porslin, en modern och stilren design som för tankar till klassiska smycken.

Modernista är exklusiv stilren Skandinaviskt design med kedjor, arkitektoniska lager och krispiga vita och ljusrosa porslinsdetaljer. Solid design som ger ett modernt och lyxigt uttryck.Användning av det återbrukade porslinet är godkänt av - och kommer direkt från Rörstrand egen tillverkning. Det slipas och infattas bit för bit i silvret för hand av mycket skickliga smeder.Material: Återbrukat vitt Swedish Grace porslin. 18k guldpläterat återvunnet sterling silver.
Skötselråd: Guldet nöts ner över tid och det äkta silvret träder fram. Det sker olika snabbt beroende på användning, vilken hudtyp du är och kemikalier. Porslin är ett robust och hållbart material som tål både vatten och silverputsen. Hantera ditt Sägensmycke med sunt förnuft, precis som med andra favoritsaker.

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Guld
Höjd 1.3 cm
Djup 1.4 cm
Varumärke Sägen
Country of Manufacture Indonesien
Material Porslin
Varumärke/Formgivare

Sägen

Med ett unikt och konstnärligt mindset designar Sägen för den moderna, medvetna kvinnan som shoppar omsorgsfullt för en evig och hållbar stil. Kollektionerna kombinerar Skandinaviskt formspråk och återbrukad klassisk design med ett exklusivt internationellt uttryck. Sägen är exklusiv hållbar smyckesdesign med en historia.

Läs mer om Sägen
Kompletterande produkter