Hitta din butik
Meny

Mini Rodini

1299 kr

Överkast Leopard Horse Rosa

Vändbart och quiltat överkast från Mini Rodini, tillverkat av 100 % ekologisk bomull. Filten har printade hästar på en rosa bakgrund på ena sidan och Mini Rodinis klassiska leopardprint på den andra. Överkastet har en lätt vaddering i återvunnen polyester.

• 250x150 cm
• Tyg 100 % ekologisk bomull
• Vaddering 100 % återvunnen polyester
• GOTS and Fairtrade-certifierad
• Tillverkad i Indien

Den här produkten är både GOTS- och Fairtrade-certifierad. GOTS är den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag och innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan. Fairtrade-certifieringen säkerställer bland annat att de som odlar den bomull som använts till den här produkten har skäliga arbets- och levnadsvillkor. De här två oberoende certifieringarna fungerar som en extra säkerhet att Mini Rodinis produkter är både hållbart och etiskt producerade.

Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Rosa
Bredd 150 cm
Höjd 250 cm
Varumärke Mini Rodini
Formgivare Mini Rodini
Tvättråd 30°
Material Ekologisk bomull
Varumärke/Formgivare

Mini Rodini

Mini Rodini är ett svenskt barnklädesmärke som skapades 2006 av illustratören och konstnären Cassandra Rhodin. När den första kollektionen med bomullsplagg släpptes i få utvalda stockholmsbutiker 2006 sålde de slut på en gång. Allting gick väldigt snabbt, och vad som började med drivor av kartonger i Cassandras södermalmslägenhet blev snabbt en butik ett par kvarter bort. Mini Rodini hyllades i pressen för deras unika koncept – att skapa kläder i hög kvalité som föräldrar vill klä sina barn i, och som barnen älskar att bära.

Läs mer om Mini Rodini
Kompletterande produkter