Hitta din butik
Meny

Mini Rodini

1299 kr

Överkast Leopard Horse Rosa

Vändbart och quiltat överkast från Mini Rodini, tillverkat av 100 % ekologisk bomull. Filten har printade hästar på en rosa bakgrund på ena sidan och Mini Rodinis klassiska leopardprint på den andra. Överkastet har en lätt vaddering i återvunnen polyester.

• 250x150 cm
• Tyg 100 % ekologisk bomull
• Vaddering 100 % återvunnen polyester
• GOTS and Fairtrade-certifierad
• Tillverkad i Indien

Den här produkten är både GOTS- och Fairtrade-certifierad. GOTS är den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag och innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan. Fairtrade-certifieringen säkerställer bland annat att de som odlar den bomull som använts till den här produkten har skäliga arbets- och levnadsvillkor. De här två oberoende certifieringarna fungerar som en extra säkerhet att Mini Rodinis produkter är både hållbart och etiskt producerade.

Vändbart och quiltat överkast från Mini Rodini, tillverkat av 100 % ekologisk bomull. Filten har printade hästar på en rosa bakgrund på ena sidan och Mini Rodinis klassiska leopardprint på den andra. Överkastet har en lätt vaddering i...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Rosa
Bredd 150 cm
Höjd 250 cm
Varumärke Mini Rodini
Formgivare Mini Rodini
Tvättråd 30°
Material Ekologisk bomull
Varumärke/Formgivare

Mini Rodini

Mini Rodini är ett svenskt barnklädesmärke som skapades 2006 av illustratören och konstnären Cassandra Rhodin. När den första kollektionen med bomullsplagg släpptes i få utvalda stockholmsbutiker 2006 sålde de slut på en gång. Allting gick väldigt snabbt, och vad som började med drivor av kartonger i Cassandras södermalmslägenhet blev snabbt en butik ett par kvarter bort. Mini Rodini hyllades i pressen för deras unika koncept – att skapa kläder i hög kvalité som föräldrar vill klä sina barn i, och som barnen älskar att bära.

Läs mer om Mini Rodini
Kompletterande produkter