Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Stockholm Furniture Lab

  Special Price 1796 kr Regular Price 1995 kr

  Pall Play med sadelgjord

  Pall Play formgiven av Karl Hallqvist för Stockholm Furniture Lab är en mångsidig pall i ask med sadelgjord i jute som tillhör den modulära möbelserien Play.

  Pallen är en av de tre basdelarna i serien. Med Play designar du din möbel; en pall, en kädbetjänt i två olika format eller en stol. Komplettera din möbel med lösa delar (Stag Play) som säljs separat. Anpassa den till nya behov. För att skapa en klädbetänt köper du till Stag 2-pack, för en dubbel klädbetjänt köper du till 2st Stag 2-pack och för att bygga en stol köper du till 2st Stag 2-pack och 1st Stag 1-pack.

  Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led. Stockholm Furniture Lab designar egentligen inte möbler, de designar ett cirkulärt system för delar till möbler. Du designar möblerna.

   

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Natur
  Bredd 68.5 cm
  Höjd 48 cm
  Djup 35.2 cm
  Varumärke Stockholm Furniture Lab
  Formgivare Karl Hallqvist
  Country of Manufacture Sverige
  Material Ask
  Varumärke/Formgivare

  Stockholm Furniture Lab

  Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led.

  Läs mer om Stockholm Furniture Lab

  Karl Hallqvist

  Karl Hallqvist är en svensk kreatör med stor bredd på sitt skapande med passion för cirkulär ekonomi och återanvändning. Karl Hallqvist har en bakgrund som möbelsnickare, art director, grafisk designer och fotograf. Kreatören insåg tidigt att kontroll över skapandet kräver kontroll över ekonomin, speciellt när det handlar om cirkulär ekonomi.

  Läs mer om Karl Hallqvist
  Kompletterande produkter