Hitta din butik
Meny

Reis Pettersson

2200 kr

Bord 30*30*32 vit/multibrown

Tåligt och snyggt terrazzobord från stockholmsbaserade Reis Pettersson. Terrazzo är en konststen som framställs av lättbetong och naturliga produkter så som sten och marmor. Det vita mönstret på bordsskivan heter Palermo. Benställningen är tillverkad av pulverlackad metall. Se fler utföranden nedan.

Bordet fungerar lika bra som sidobord till soffan som balkongbord utomhus eller varför inte som pall?. Använd glasunderlägg för att undvika ringar och fläckar. Rengör bordsskivan med utspädd såpa, alternativt ett ph-neutralt rengöringsmedel för stenrengöring. Använd ej fettlösande rengöringsprodukter så som diskmedel då det löser upp den skyddande fetthinnan och sealern i terrazzon.

Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 3-4 veckor
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit/Multi
Bredd 30 cm
Höjd 32 cm
Djup 30 cm
Varumärke Reis Pettersson
Material Sten & metall
Varumärke/Formgivare

Reis Pettersson

Reis Pettersson grundades av bröderna Joakim Pettersson och Jesper Reis, och är ett svenskt designföretag som producerar lyxiga interiörprodukter. Deras första design, ”Terrazzo balkongbord”, började som ett projekt av Joakim när han misslyckades med att hitta några tilltalande bord till sin balkong. Han satte pennan till papperet och började designa sitt eget bord inspirerat av terrazzo, en produkt som har varit i Reis Pettersson-familjen i generationer. Den färdiga produkten slutade inte med ett utan tre vackra bord i olika höjder som antingen placeras snyggt bredvid varandra, förvandlas till växttrappa eller kan användas som en piedestal.

Läs mer om Reis Pettersson
Kompletterande produkter