Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Reis Pettersson

  2400 kr

  Bord 30*30*52 grön/white

  Tåligt och snyggt terrazzobord från stockholmsbaserade Reis Pettersson. Terrazzo är en konststen som framställs av lättbetong och naturliga produkter så som sten och marmor. Det svartvita mönstret på bordsskivan heter Verona. Benställningen är tillverkad av pulverlackad metall. Se fler utföranden nedan.

  Bordet fungerar lika bra som sidobord till soffan som balkongbord utomhus eller varför inte som pall? Använd glasunderlägg för att undvika ringar och fläckar. Rengör bordsskivan med utspädd såpa, alternativt ett ph-neutralt rengöringsmedel för stenrengöring. Använd ej fettlösande rengöringsprodukter så som diskmedel då det löser upp den skyddande fetthinnan och sealern i terrazzon.

  Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 3-4 veckor
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Grön/Vit
  Bredd 30 cm
  Höjd 52 cm
  Djup 30 cm
  Varumärke Reis Pettersson
  Material Sten & metall
  Varumärke/Formgivare

  Reis Pettersson

  Reis Pettersson grundades av bröderna Joakim Pettersson och Jesper Reis, och är ett svenskt designföretag som producerar lyxiga interiörprodukter. Deras första design, ”Terrazzo balkongbord”, började som ett projekt av Joakim när han misslyckades med att hitta några tilltalande bord till sin balkong. Han satte pennan till papperet och började designa sitt eget bord inspirerat av terrazzo, en produkt som har varit i Reis Pettersson-familjen i generationer. Den färdiga produkten slutade inte med ett utan tre vackra bord i olika höjder som antingen placeras snyggt bredvid varandra, förvandlas till växttrappa eller kan användas som en piedestal.

  Läs mer om Reis Pettersson