Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Designtorget

  575 kr

  Podium Medium svart m vita prickar

  Ett eget podium för dina smycken! En  bricka för accessoarer som håller reda på dina vardagssmycken. Tanken bakom denna serie är att ha en minimalt skulpturellt smyckesbricka för smycken och accessoarer i vardagen samt som en inredningsdetalj i ditt hem.

  Serien är handgjuten i ett vattenbaserat kompositmaterial. Mineralpulver och vattenbaserad akrylpolymer och pigment blandas därefter hälls i en form för att skapa varje podium.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Svart
  Höjd 4 cm
  Diameter 12.5 cm
  Care Instructions TORKA MED TRASA
  Varumärke Designtorget
  Formgivare Sizar Alexis
  Country of Manufacture Sverige
  Material Jesmonite
  Varumärke/Formgivare

  Designtorget

  Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och med ett starkt kulturintresse gick tanken direkt till alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa i lågkonjunkturen. Så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

  Läs mer om Designtorget

  Sizar Alexis

  Sizar Alexis är en produkt- och möbeldesigner som ständigt strävar efter att experimentera med starka geometriska former med en rofylld känsla. Omsorgsfullt formgivna design objekt med karaktär och materialitet som håller med tiden.

  Läs mer om Sizar Alexis
  Kompletterande produkter