Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  99 kr

  Poster Bokstaveringsalfab. 8 Liselotte

  Designtorget välkomnar formgivarna Liselotte Watkins, Gaia Padovan och Bitte Andersson till sortimentet. I samband med initiativet Adam Berit – ett förslag på ett nytt bokstaveringsalfabet från Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremer Förbundet – har formgivarna gjort sin egen tolkning av alfabetet. Resultatet är en exklusiv kollektion posters för dem som vill börja bokstavera för ökad jämställdhet och representation.

  "- Jag har arbetat med ett abstrakt papperscollage i bakgrunden och sen ett organiskt utspritt alfabet. En vink till min barndoms mjuka runda bokstäver som jag lärde mig läsa till. Vill att postern ska locka alla åldrar, säger Liselotte Watkins.

  Liselotte Watkins är född 1971 i Nyköping. Hon är bosatt och verkar som konstnär i Rom sedan 10 år och har tidigare bott och jobbat i New York och Paris. Hon studerade på The Art Institute i Dallas, USA, och har arbetat som modeillustratör sedan slutet av 1990-talet."

  Bland hennes kunder finns Vogue (Storbritannien, USA, Japan, Italien), Elle (USA, Storbritannien, Frankrike), Glamour (USA, Frankrike), Mademoiselle, MAC Cosmetics, Barneys, Victoria Secret, Sephora, Max Mara och Anna Sui.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Mönstrad
  Bredd 50 cm
  Höjd 70 cm
  Material Papper
  Kompletterande produkter