Hitta din butik
Meny

UMONIVA 2019

695 kr

Ram Bevara

Minnen och vackra ting vill man bevara och placera med omtanke. Bevara är en ram gjord utav akrylglas och stål. Användaren skapar värdet genom att lägga till sin originella del i produkten som gör den personligt unik. Materialmötet, konstruktionen och balansen utmärker produkten.

Bevara är formgiven av Mathilda Karlsson och tillverkad av Automattolerans & Ilumads i ett samarbete med Företagsinkubatorn eXpression Umeå. Uminova Summer eXpression 2019 är ett projekt som gör det möjligt för unga formgivare att under 6 veckor gå från idé till produkt.

Mathilda Karlsson studerar sista året på kandidatprogrammet i Industridesign på Designhögskolan i Umeå. Hon har tidigare studerat ett år Design på Leksands folkhögskola och jobbat på en designstudio i Stockholm. Som designer jobbar hon med enkla former som skapar intressanta uttryck och erbjuder funktionalitet. Mathilda har under sitt projekt med Summer eXpression, jobbat för att stödja de lokala tillverkarna och har utvecklat sin produkt utifrån företagens tillgångar och förutsättningar. Produkten ”Bevara” är producerad utav olika tillverkare runtomkring Umeå vilket leder till att produkten är ur ett miljöperspektiv, hållbart skapad.

Skötselråd: Akrylglasen sköjs av för hand vid behov

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grå
Bredd 10.5 cm
Höjd 17.5 cm
Djup 4.2 cm
Varumärke UMONIVA 2019
Country of Manufacture Sverige
Material Stål och akrylglas