Talvikki Stockholm

Från 650 kr

Ring Serpentin

Handgjord ring av 925 silver och svart serpentinsten, tillverkad av Carolina Gimeno för Talvikki Stockholm. Carolina Gimeno leker med minimalism, enkel geometri och tidlöshet. Variationer på stenen kan förekomma.Ringen finns i tre storlekar: small 16 mm, medium 18 mm och large 20 mm. Är du osäker på vilken storlek du behöver? Mät den inre diametern i mm på en ring som du vet passar. 

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 1009388
Färg Svart
Diameter 1.7 cm
Varumärke Talvikki Stockholm
Formgivare Gimeno Talvikki
Material Silver
Varumärke/Formgivare

Talvikki Stockholm

Talvikki Stockholm grundades i den norra hemisfären vintern 2015. Smycken och accessoarer är varumärkets huvudsakliga produktion. Varumärket erbjuder prisvärda och samtidigt exklusiva designer i begränsade upplagor. Produktion sker i Sverige och alla smycken är handgjorda med ett starkt miljömedvetande, där metaller återvinns och kemikalier undviks. Talvikki Stockholm är dedikerade att bidra till Fair trade och hållbar affärsverksamhet.

Läs mer om Talvikki Stockholm
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!