Hitta din butik
Meny

Designtorget

239 kr

Ringkon rosa

Handgjord ringkon av lergods, formgiven och tillverkad av Amanda Tunved i Stockholm. Perfekt som förvaring för favoritringarna, som pryder sin plats även då de inte bärs. Konerna finns i flera olika utföranden och ingen är den andra helt lik.

Kuriosa: ringkonerna är Amandas första produkt hos Designtorget, och det är mycket tack vare hennes pojkvän som vi hittade dem. Som födelsedagspresent ansökte han nämligen om försäljning med hennes smarta ringförvaring hos oss - en överraskning som utvecklats till att vi nu kan presentera dem på Designtorget!

Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Rosa
Höjd 10 cm
Diameter 2.5 cm
Varumärke Designtorget
Formgivare Amanda Tunved
Material Lergods
Varumärke/Formgivare

Designtorget

Historien om Designtorget började 1993 med en stor och hopplös yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och med ett starkt kulturintresse gick tanken direkt till alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa i lågkonjunkturen. Så väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

Läs mer om Designtorget

Amanda Tunved

Amanda Tunved är en keramiker med bas i Stockholm. Inför hennes födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ inredningsdetalj som håller reda på dina smycken.

Läs mer om Amanda Tunved