Hitta din butik
Meny

Pure Effects

249 kr

Shoe Mist

Med Pure Effect Shoe Mist fräschar du enkelt upp textiler i dina skor och andra textila material. Sprejen tar effektivt bort och förebygger lukt, samt förlänger livstiden på dina skor. Färdigblandad för direkt användning, med en svag doft av Nordic Oak.

En unik formula för textil luktkontroll som förebygger och tar bort källan till oönskad lukt. Baserad på en aktiv bakteriekultur – snäll mot människor och miljö. Svagt parfymerad, pH-neutral och utan färgämnen.

Innehåll: <3% non-jonisk tensid, konserveringsmedel, parfym. Innehåller även aktiv bakteriekultur och vatten.
Miljöinformation: Produkten är lätt biologiskt nedbrytbar enligt OECD 301. Förpackningen tillverkas av återvinningsbar plast och källsorteras som hård plastförpackning.

Pure Effect är en ny generation probiotisk rengöring som gör rent på riktigt. Alltid hållbara och effektiva produkter med omtanke om dig, dina nära och vår gemensamma miljö. Rengöring med bioteknik – eller probiotisk rengöring som vi ibland talar om – innebär att man för in godartade bakterier i våra liv när vi städar. I Clean Floor tar man hjälp av naturens egna rengörare, mikroorganismer, och en teknologi som kallas bioteknik. Mikroorganismerna sköter den biologiska nedbrytningen i naturen genom att producera enzymer och andra ämnen som bryter ner organiskt material.

Med Pure Effect Shoe Mist fräschar du enkelt upp textiler i dina skor och andra textila material. Sprejen tar effektivt bort och förebygger lukt, samt förlänger livstiden på dina skor. Färdigblandad för direkt användning, med en svag doft av Nordic Oak.En...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Brun
Bredd 4.2 cm
Höjd 16.4 cm
Varumärke Pure Effects
Formgivare Linda Rosendahl Nordin
Varumärke/Formgivare

Pure Effects

Varför är det så svårt att få tag i juste producerade produkter som är bra för oss? Och vad bygger ett hållbart samhälle där vi kan leva gott på gemensamma resurser, inte på bekostnad av varandra och jorden? När vi träffades 2013 funderade vi båda mycket på hur världen ser ut. Orättvisa, ohälsa och exploatering. Ohållbart. Det borde inte vara så svårt att skaffa en hållbar livsstil. Vi vill ju bara göra mer av det vi älskar, länge och friska.

 

Läs mer om Pure Effects
Kompletterande produkter