Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Almedahls

  279 kr

  Skärbräda Picknick DT

  Det anrika textilföretaget Almedahls designhistoria går tillbaka till 1846 i sällskap av formgivare som Josef Frank, Marianne Westman och Astrid Sampe. För att förvalta den mönsterskatt som finns vill Amledahls nu ge nytt liv till några av våra mest klassiska retromönster.

  I samarbete med studenter från designlinjen på Nordiska Textilakademin har Almedahls gett i uppdrag att skapa mode för hemmet och en tidlös skandinavisk formgivning för designintresserade i alla åldrar. Resultatet är en ny version av Marianne Westmans designklassiker ”Retro” från 1950-talet som nu lanseras exklusivt för Designtorget. Mönstret presenteras på ett nytt och modernt sätt genom att applicera en up-to-date färgpalett med en stark visuell framtoning på Westmans karaktäristiska signatur i penna och penseldrag.

  I serien ingår brickor, kökshandduk, skärbräda, glasunderlägg och grytunderlägg. Skärbrädan bör ej blötläggas.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Mönstrad
  Bredd 30 cm
  Höjd 20 cm
  Varumärke Almedahls
  Material Formpressad laminat
  Varumärke/Formgivare

  Almedahls

  Det nya Almedahls har sitt ursprung i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till grundandet av företaget 1846. Företaget är uppkallad efter Alma, dotter till grundaren Hans Wesslau. Än idag heter området för den första fabriken Almedal. 

  Läs mer om Almedahls
  Kompletterande produkter