Hitta din butik
Meny

Nividas

899 kr

Solglasögon Gbg cloudy brown

Gothenburg är en klassisk modell med något markerade och runda bågar. Den är en stilsäker hyllning till den västkustska staden och finns i begränsat antal. Glasen är polariserade, vilket garanterar 100 % skydd mot solens UVA/B-strålning. Bågarna är bearbetade för hand och tillverkade i cellulosaacetat. Fodral och putsduk medföljer.Nividas är ett Stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen.Se andra solglasögon från Nividas nedan.
Gothenburg är en klassisk modell med något markerade och runda bågar. Den är en stilsäker hyllning till den västkustska staden och finns i begränsat antal. Glasen är polariserade, vilket garanterar 100 % skydd mot solens UVA/B-strålning. Bågarna är bearbetade för hand och tillverkade i...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Brun
Bredd 14.5 cm
Höjd 4.7 cm
Djup 2.1 cm
Varumärke Nividas
Formgivare Nividas
Country of Manufacture Kina
Material Cellulosaacetat
Varumärke/Formgivare

Nividas

Nividas är ett svenskt glasögonmärke grundat 2014. Namnet -vi ser-, är hämtat ur esperanton, ett språk som skapades för att ena och öka utbytet mellan olika länder och kulturer. Inspirerade av världsspråket och människors vilja att se sig om utan begränsningar, designar och tillverkar vi glasögon som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig. Upptäck världen med oss.

Läs mer om Nividas
Kompletterande produkter