Hitta din butik
Meny

Nividas

Special Price 449 kr Regular Price 899 kr

Solglasögon Hong Kong silver

Hong Kong är det senaste tillskottet i Nividas metalliska kollektion. En nätt och tunn, klotrund modell framtagen i en kombination av metall och acetat. Bearbetade för hand. Fodral och putsduk medföljer.Nividas är ett Stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen.Se andra solglasögon från Nividas nedan.
Hong Kong är det senaste tillskottet i Nividas metalliska kollektion. En nätt och tunn, klotrund modell framtagen i en kombination av metall och acetat. Bearbetade för hand. Fodral och putsduk medföljer.Nividas är ett Stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Silver
Bredd 14.5 cm
Höjd 4.7 cm
Djup 2.1 cm
Varumärke Nividas
Formgivare Nividas
Country of Manufacture Kina
Material Metall
Varumärke/Formgivare

Nividas

Nividas är ett svenskt glasögonmärke grundat 2014. Namnet -vi ser-, är hämtat ur esperanton, ett språk som skapades för att ena och öka utbytet mellan olika länder och kulturer. Inspirerade av världsspråket och människors vilja att se sig om utan begränsningar, designar och tillverkar vi glasögon som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig. Upptäck världen med oss.

Läs mer om Nividas
Kompletterande produkter