Hitta din butik
Meny

Nividas

899 kr

Solglasögon Sthlm seaweed gree

Nividas är ett stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen.

Stockholm är en rundad oversize-båge som är både stilfull och iögonfallande, tillverkat av cellulosaacetat. Glasögonen har polariserat solglas vilket ger mycket bra färgåtergivning och kontraster samtidigt som det tar bort solreflexer. Bearbetade för hand, producerade i Kina. Fodral och putsduk medföljer.

Se andra solglasögon från Nividas nedan.

Nividas är ett stockholmsbaserat företag som designar glasögon och solglasögon för dig som vill kunna variera din stil genom att ha olika par för olika tillfällen.Stockholm är en rundad oversize-båge som är både stilfull och...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Grön
Bredd 14 cm
Höjd 5 cm
Djup 2.5 cm
Varumärke Nividas
Formgivare Nividas
Material Cellulosaacetat
Varumärke/Formgivare

Nividas

Nividas är ett svenskt glasögonmärke grundat 2014. Namnet -vi ser-, är hämtat ur esperanton, ett språk som skapades för att ena och öka utbytet mellan olika länder och kulturer. Inspirerade av världsspråket och människors vilja att se sig om utan begränsningar, designar och tillverkar vi glasögon som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig. Upptäck världen med oss.

Läs mer om Nividas
Kompletterande produkter