Betala med Klarna & Swish
15% på köp över 500kr* - KOD: MARS15
Fraktfritt över 499 kr

Nicotext

149 kr

Spel Fördomsspelet

15% över 500kr - KOD: MARS15

I Spel Fördomsspelet är det dags att testa dina fördomar på dina vänner, kollegor och släktingar. Dra ett fördomskort och dela ut till dina medspelare. Om dina fördomar stämmer får du poäng. I spelet hittar du fördomar som t.ex. "Du ljög mycket som barn, marginellt mindre som vuxen", "Du kan shuffla, men skulle aldrig göra det när någon kan se det" eller "Att plocka snäckor på stranden ger dig en känsla av inre harmoni".

 

 

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2003754
Bredd 11 cm
Höjd 4 cm
Djup 11 cm
Varumärke Nicotext
Formgivare Carl-Johan Gadd
Tillverkningsland Estland
Material FSC papper
Varumärke/Formgivare

Nicotext

Vi gör böcker. Men inte särskilt viktiga böcker. Man skulle kunna säga att de är rätt onödiga faktiskt. Fast tänker man på det är det rätt mycket som är onödigt. Det mesta som är kul är egentligen rätt onödigt. Som att åka bergochdalbana. Eller att knacka någon på axeln och smita åt andra hållet innan de hinner vända sig om. Att sitta i solen, äta popcorn och pussas är också rätt onödiga saker. Eller att sätta tungan på en kall lyktstolpe. Det är jätteonödigt. Fast en sak har alla de här dumheterna gemensamt, förutom att de är onödiga. Just det. De är njutningsfulla. De är roliga och de får oss att le. Precis som våra onödiga böcker.

Läs mer om Nicotext
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.