Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Nicotext

  150 kr

  Spel Röda tråden Mat

  Röda Tråden Mat är ett spel för hela familjen där det gäller att koppla ihop tio till synes udda fakta för att komma fram till den gemensamma nämnaren: en maträtt, en frukt, en grönsak eller ett köksredskap. Under den fjärde kategorin Smörgåsbord hittar du allt ifrån efterrätter och kakor till kända svenska favoriträtter.

  För varje ledtråd blir det lättare att lösa gåtan. Men det är inte alltid den som har levt längst eller läst mest som kan klura ut det rätta svaret.

  Sätt på er kockmössorna och vässa era knivskarpa sinnen för att tävla om vem som först kan lista ut den röda tråden.  

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Bredd 10.5 cm
  Höjd 13 cm
  Djup 4 cm
  Varumärke Nicotext
  Formgivare Carl-Johan Gadd
  Country of Manufacture Kina
  Material Papper
  Varumärke/Formgivare

  Nicotext

  Vi gör böcker. Men inte särskilt viktiga böcker. Man skulle kunna säga att de är rätt onödiga faktiskt. Fast tänker man på det är det rätt mycket som är onödigt. Det mesta som är kul är egentligen rätt onödigt. Som att åka bergochdalbana. Eller att knacka någon på axeln och smita åt andra hållet innan de hinner vända sig om. Att sitta i solen, äta popcorn och pussas är också rätt onödiga saker. Eller att sätta tungan på en kall lyktstolpe. Det är jätteonödigt. Fast en sak har alla de här dumheterna gemensamt, förutom att de är onödiga. Just det. De är njutningsfulla. De är roliga och de får oss att le. Precis som våra onödiga böcker.

  Läs mer om Nicotext
  Kompletterande produkter