Betala med Klarna & Swish
15% på String
Fraktfritt över 499 kr

Menu

5295 kr

Stol Afteroom 4 svart/cognac

Online exklusivt

Afteroom Chair var den första stolen som danska Menu valde att ta in i sitt sortiment. Stolen är designad av designduon Afteroom, bestående av stockholmsbaserade formgivarna Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. Med sin tydliga och kompromisslösa estetik tar formgivarna minimalistisk design till en ny nivå.

Den klassiska Afteroom stolen är en hyllning till funktionalism och till Bauhaus-skolan för konst och arkitektur. Stolens design är väl genomtänkt. Runda detaljer och ett flexibelt ryggstöd gör den till en intressant och praktisk stol, med fokus på komfort. Se andra produkter från Afteroom nedan.

Lagerstatus: Leveranstid 6-8 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2000508
Färg Svart/Konjak
Bredd 44 cm
Höjd 77 cm
Djup 53 cm
Varumärke Menu
Formgivare Afteroom
Tillverkningsland Lettland
Material Stål
Varumärke/Formgivare

Menu

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända för.

Läs mer om Menu
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.