Hitta din butik
Meny

Menu

2995 kr

Stol Afteroom 3 Svart

Afteroom Chair var den första stolen som danska Menu valde att ta in i sitt sortiment. Stolen är designad av designduon Afteroom, bestående av stockholmsbaserade formgivarna Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. Med sin tydliga och kompromisslösa estetik tar formgivarna minimalistisk design till en ny nivå.

Afteroom Dining Chair 3 är en minimalistisk trebent stol med rena linjer utan att för den sakens skull tumma på komforten. De mjuka kurvorna på sits och ryggstöd, båda i trä, kontrasterar på ett effektfullt sätt mot den robusta stålramen och ger en stol med ett verkligt originellt uttryck, som trots sin sparsmakade design är otroligt bekväm. Se andra produkter från Afteroom nedan.

Kuriosa: Redan 2008 tog Designtorget in Hung-Ming Chens (då studerande på Konstfack) simplistiska fågellampa, och den är fortfarande en storsäljare!

Bredd: 54 cm
Djup: 43 cm
Höjd: 77 cm
Sitthöjd: 46 cm

Afteroom Chair var den första stolen som danska Menu valde att ta in i sitt sortiment. Stolen är designad av designduon Afteroom, bestående av stockholmsbaserade formgivarna Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. Med sin tydliga och kompromisslösa estetik tar formgivarna...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 4-6 veckor
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Svart
Bredd 54 cm
Höjd 77 cm
Djup 43 cm
Varumärke Menu
Formgivare Afteroom
Country of Manufacture Danmark
Material Stål
Varumärke/Formgivare

Menu

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända för.

Läs mer om Menu