Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

  Menu

  4599 kr

  Stol Afteroom Plus grön Ritz

  10% vid köp över 750 kr

  Afteroom Dining Chair Plus var den första stolen som danska Menu valde att ta in i sitt sortiment. Stolen är designad av designduon Afteroom, bestående av stockholmsbaserade formgivarna Hung-Ming Chen och Chen-Yen Wei. Med sin tydliga och kompromisslösa estetik tar formgivarna minimalistisk design till en ny nivå.

  Afteroom har skapat en minimalistisk stol med rena linjer utan att för den sakens skull tumma på komforten. De mjuka kurvorna på sits och ryggstöd, båda i mjuk Ritz Nevotex-textil, kontrasterar på ett effektfullt sätt mot den robusta stålramen och ger en stol med ett verkligt originellt uttryck, som trots sin sparsmakade design är otroligt bekväm. Se andra produkter från Afteroom nedan.

  Kuriosa: Redan 2008 tog Designtorget in Hung-Ming Chens (då studerande på Konstfack) simplistiska fågellampa, och den är fortfarande en storsäljare!

  Bredd: 45,5 cm
  Djup: 52,5 cm
  Höjd: 80 cm
  Sitthöjd: 46 cm

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Artikelnummer 1010289
  Färg Grön
  Bredd 45.5 cm
  Höjd 52.5 cm
  Diameter 80 cm
  Varumärke Menu
  Tillverkningsland Danmark
  Material Stål
  Varumärke/Formgivare

  Menu

  Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända för.

  Läs mer om Menu
  Liknande produkter

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden!