Betala med Klarna & Swish
15% på köp över 500kr* - KOD: MARS15
Fraktfritt över 499 kr

Muuto

10495 kr

Stol Fiber Skinn tube cognac/svart

Online exklusivt
Fiber Chair från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin har blivit en Muuto-klassiker. En allsidig karmstol som är tillverkad av 25% träfibrer, 75 % återvunnet plastfiber och har en bas i pulverlackad stål. Fibrerna ger en unik textur på nära håll, men blir osynliga för ögat på lång håll, och har en omfamnande och minimal form. Perfekt för alla ytor i hemmet samt till arbetsytor eller även restauranger.
Lagerstatus: Leveranstid 4-6 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2000699
Färg Svart
Bredd 54.5 cm
Höjd 77 cm
Djup 55 cm
Varumärke Muuto
Formgivare Iskos-Berlin
Tillverkningsland Polen
Material Trä och plast
Varumärke/Formgivare

Muuto

Muuto är förankrad i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande är vår ambition att leverera nya perspektiv på skandinavisk design.

Läs mer om Muuto

Iskos-Berlin

Iskos-Berlin är en Köpenhamnsbaserad designduo som har gjort vågor inom möbler, industri och grafisk design. Studion, tidigare känd som Komplot Design, har samarbetat med några av världens mest prestigefyllda tillverkare och deras möbler, belysning och andra designprodukter ställs ut på många designmuseer runt om i världen, inklusive MoMA och Danska Designmuseet.

Läs mer om Iskos-Berlin
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.