Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

  Muuto

  3649 kr

  Stol Fiber wood vit/ek

  Online exklusivt
  Fiber Chair från Muuto, formgiven av Iskos-Berlin har blivit en Muuto-klassiker. En allsidig karmstol som är tillverkad av 25% träfibrer, 75 % återvunnet plastfiber med ben i ek. Fibrerna ger en unik textur på nära håll, men blir osynliga för ögat på lång håll, och har en omfamnande och minimal form. Perfekt för alla ytor i hemmet samt till arbetsytor eller även restauranger.
  Lagerstatus: Leveranstid 4-6 veckor
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Artikelnummer 2000697
  Färg Ek
  Bredd 54.5 cm
  Höjd 77 cm
  Djup 44 cm
  Varumärke Muuto
  Formgivare Iskos-Berlin
  Tillverkningsland Polen
  Material Trä och plast
  Varumärke/Formgivare

  Muuto

  Muuto är förankrad i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande är vår ambition att leverera nya perspektiv på skandinavisk design.

  Läs mer om Muuto

  Iskos-Berlin

  Iskos-Berlin är en Köpenhamnsbaserad designduo som har gjort vågor inom möbler, industri och grafisk design. Studion, tidigare känd som Komplot Design, har samarbetat med några av världens mest prestigefyllda tillverkare och deras möbler, belysning och andra designprodukter ställs ut på många designmuseer runt om i världen, inklusive MoMA och Danska Designmuseet.

  Läs mer om Iskos-Berlin
  Liknande produkter

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden!