Hitta din butik
Meny

Stockholm Furniture Lab

2692 kr

Stol Play

Stol Play formgiven av Karl Hallqvist för Stockholm Furniture Lab är en mångsidig möbel i ask med sadelgjord i jute som tillhör den modulära möbelserien Play.

Med Play designar du din möbel; en pall, en kädbetjänt i två olika format eller en stol. Förvandla din stol i olika möbler geno att montera av olika delar. För att skapa en dubbel klädbetjänt kan du ta bort överstaget, för en enkel klädbetjänt kan du ta bort överstaget samt 2 korta stag och för att skapa en pall tar du bort samtliga stagen.

Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led. Stockholm Furniture Lab designar egentligen inte möbler, de designar ett cirkulärt system för delar till möbler. Du designar möblerna.

Lagerstatus: Beställningsvara –Leveranstid 1 vecka
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Natur
Bredd 60.8 cm
Höjd 73.6 cm
Djup 35.2 cm
Varumärke Stockholm Furniture Lab
Formgivare Karl Hallqvist
Country of Manufacture Sverige
Material Ask
Varumärke/Formgivare

Stockholm Furniture Lab

Stockholm Furniture Labs kärnvärden utgår från cirkulär ekonomi, där produkter återanvänds i flera led.

Läs mer om Stockholm Furniture Lab

Karl Hallqvist

Karl Hallqvist är en svensk kreatör med stor bredd på sitt skapande med passion för cirkulär ekonomi och återanvändning. Karl Hallqvist har en bakgrund som möbelsnickare, art director, grafisk designer och fotograf. Kreatören insåg tidigt att kontroll över skapandet kräver kontroll över ekonomin, speciellt när det handlar om cirkulär ekonomi.

Läs mer om Karl Hallqvist
Kompletterande produkter