Betala med Klarna & Swish
Adventskalendrar & Stjärnor upp till 50%
Fraktfritt till ombud över 499kr
String Furniture
10615 kr

String Hyllsystem Hall Beige 200x115cm

Stringhyllan är en designklassiker som kommit att bli en självklar och älskad möbel i många svenska hem. Vi på Designtorget har skapat färdiga hyllsystem till hemmets alla rum för att underlätta din planering. De praktiska hyllsystemen från String går att kombinera och förändra så att de passar dina behov och ditt hem.

Den här kombinationen passar utmärkt i hallen. Hyllsystemet består av gavlar, tre skohyllor i färgen beige, metallhyllplan och en stång där du kan hänga dina ytterkläder. Skåp för mindre förvaring såsom vantar och mössor. Alla delar som ingår i det här paketet ser du nedan. 

OBS - Färdiga hyllsystem från String kan ha längre/kortare leveranstid än vad som anges för produkten. Färdiga stringsystem kan du endast returnera via vårt e-handelslager och inte i butik. Vänligen kontakta Designtorgets kundstjänst vid frågor.

Lagerstatus online: Leveranstid 4-6 veckor
Favoriter
Dela
Information
Artikelnummer STRINGBUNDLE130
Bredd 115 cm
Höjd 200 cm
Varumärke String Furniture
Varumärke/Formgivare

String Furniture

Stringhyllan ritades redan 1949 av arkitekten Nisse Strinning, och är tack vare sin smarta konstruktion en designklassiker. Hyllorna är lätta att sätta upp, och går att kombinera i otaliga utföranden. Här hittar du den trendiga Stringhylla Pocket, gavlar, hyllplan, skåp & fällbord samt smarta String tillbehör som kompleterar ditt String hyllsystem för en praktisk och modern förvaring för ditt hem. Med ritverktyget kan du själv rita upp ditt egna skräddarsidda hyllsystem.

Läs mer om String Furniture
Liknande produkter
Inloggning
Skapa ett konto
Återställ lösenord

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!

Koden går ej att kombinera med andra erbjudanden.