Hitta din butik
Meny

Menu

3195 kr

Taklampa JWDA borstad stål

JWDA taklampa är en simplistisk taklampa formgiven av stockholmsbaserade formgivaren Jonas Wagell för Menu. Inspirationen kommer från traditionella oljelampor. Wagell har förvandlat mötet mellan två världar till en vacker lampa där ett elegant opalglas förenas med ett fäste av polerad mässing. Som en extra detalj har JWDA ljusdimmer på basen, vilket gör det till en riktig praktisk lampa över matbordet, då det är fint att ha möjligheten, för att regalera ljusstyrkan. JWDA finns i flera utföranden.

Dimbar:Ja
Glödlampa ingår ej.

JWDA taklampa är en simplistisk taklampa formgiven av stockholmsbaserade formgivaren Jonas Wagell för Menu. Inspirationen kommer från traditionella oljelampor. Wagell har förvandlat mötet mellan två världar till en vacker lampa där ett elegant opalglas förenas med ett fäste av polerad mässing....
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Vit
Höjd 33.5 cm
Diameter 23 cm
Varumärke Menu
Formgivare Jonas Wagell
Country of Manufacture Danmark
Glödlampa Max 40W G9
Material Rostfritt stål
Varumärke/Formgivare

Menu

Menu är ett danskt varumärke som grundades 1976. Designföretaget har som mål att skapa innovativa, användarvänliga och multifunktionella produkter utan att göra avkall på den skandinaviska enkelheten med den tidlösa estetik som de har blivit kända för.

Läs mer om Menu