Hitta din butik
Meny

NABO

Special Price 239 kr Regular Price 299 kr

Te-adventskalendern ENGELSKA

Nu kommer teadventskalendern i engelsk upplaga, perfekt för dig som vill ge bort vår svenska tradition till någon annan! All text är på engelska.

The Tea Advent Calendar är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 25 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, tricks och information om te. I årets tekalender hittar du röda, gröna, svarta, vita och örtteer, och smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan.

Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.

Teerna är mjölk- och glutenfria. Tre av 25 innehåller mandel.

Förpackningen är hållbart producerad och FSC-märkt, vilket innebär att pappret kommer från hållbar pappersproduktion. Teadventskalendern designas och produceras i Sverige. Teerna har två års hållbarhet, men smakar alltid mest och bäst när det är så färskt det bara går! Te förvaras bäst mörkt, torrt och lufttätt.

Nu kommer teadventskalendern i engelsk upplaga, perfekt för dig som vill ge bort vår svenska tradition till någon annan! All text är på engelska.The Tea Advent Calendar är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 25 olika sorters...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Röd
Bredd 20.5 cm
Höjd 7.5 cm
Djup 7.5 cm
Varumärke NABO
Formgivare Thunman/Andersson
Varumärke/Formgivare

NABO

NABO grundades 2011 då Sofie och Lizette släppte sin första utgåva av Teadventskalender. Kalenderen var starten på sin verksamhet och sedan starten har de släppt fler produkter under eget varumärke, inklusive Coffee Event Calendar och Goklad. De älskar att jobba med saker som är snygga, coola, bra.

Läs mer om NABO
Kompletterande produkter