Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  NABO

  349 kr

  Te-adventskalendern

  DT favorit

  Teadventskalendern är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 24 olika sorters ekologiska lösviktsteer. Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, tricks och information om te. I årets tekalender hittar du 24 sorters ekologiskt te, med fokus på gröna och svarta teer som kompletteras av vitt, rooibos och örtte. Smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan.

  Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.

  Teerna är mjölk- och glutenfrial, två tesorter av 24 innehåller mandel.

  Teadventskalendern designas och produceras i Sverige (förutom teodling). Certifierad för ekologisk produktion av KIWA Sverige Teerna har två års hållbarhet, men smakar alltid mest och bäst när det är så färskt det bara går! Te förvaras bäst mörkt, torrt och lufttätt.

  Lagerstatus: I lager
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Färg Röd
  Bredd 20.5 cm
  Höjd 7.5 cm
  Djup 7.5 cm
  Varumärke NABO
  Formgivare Thunman/Andersson
  Material Silver och mässing
  Varumärke/Formgivare

  NABO

  NABO grundades 2011 då Sofie och Lizette släppte sin första utgåva av Teadventskalender. Kalenderen var starten på sin verksamhet och sedan starten har de släppt fler produkter under eget varumärke, inklusive Coffee Event Calendar och Goklad. De älskar att jobba med saker som är snygga, coola, bra.

  Läs mer om NABO
  Kompletterande produkter