Montana

466 kr

Toppskiva Wire 34,8x34,8cm White Oak

Online exklusivt

Med Toppskiva Wire 34,8x34,8cm White oak från Montana kan du skapa din egen kombination av hyllsystem. Montana Wire-serien är ett hyllsystem i industriell design i kombination med ett stilrent intryck som kan användas på flera sätt. Som hylla, nattduksbord, sidobord eller varför inte som förvaring? Det är ett multifunktionellt hyllsystem som passar du kan anpassa efter dina behov! Montana Toppskiva Wire finns i bio olika färger: Marmor vit, marmor svart, White oak, rökfärgat glas, white, black, Anthracit, Fjord och Monarch. 

1982 startades möbelföretaget Montana av designer Peter J Lassen. Det danska företaget Montana har sedan dess skapat och producerat produkterna i sin egna fabrik i Danmark. Hyllorna har oändliga möjligheter och kombinationer mellan storlek och färg som öppnar upp för att varje hem kan ha en helt unik kombination.

Lagerstatus: Leveranstid 7-9 veckor
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2002232
Färg Vit
Bredd 34.8 cm
Höjd 1.2 cm
Djup 34.8 cm
Varumärke Montana
Formgivare Verner Panton
Tillverkningsland Danmark
Material Vit Ek
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!