Hitta din butik
Meny

L:a Bruket

499 kr

Face Travel Kit 5 x 10 ml

Lilla Bruket Nr. 175 Face Travel Kit är ett praktiskt kit med hudvårdsprodukter för ansiktet. Perfekt storlek för att ge bort, kunna ta med sig på resan, eller som ett prova-på-kit.

Innehåll:
Rengöringskräm kamomill bergamott 10 ml
Ansiktsvatten kamomill bergamott 10 ml
Broccoli Seed Serum 10 ml
Ansiktskräm morot bergamott 10 ml
Lermask 10 ml

Lilla Bruket Nr. 175 Face Travel Kit är ett praktiskt kit med hudvårdsprodukter för ansiktet. Perfekt storlek för att ge bort, kunna ta med sig på resan, eller som ett prova-på-kit.Innehåll:Rengöringskräm kamomill bergamott 10 mlAnsiktsvatten...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: I lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Färg Brun
Bredd 24.2 cm
Höjd 14.7 cm
Djup 3.7 cm
Varumärke L:a Bruket
Varumärke/Formgivare

L:a Bruket

L:a Bruket (uttalas Lilla Bruket, eller L'la Bruket för den som har bråttom) handlar om vardagslyx. Vind, salt, sol, regn och tång - varumärket erbjuder det allra bästa inom kroppsvård från Västkusten.

Historien om L:a Bruket började i all sin enkelhet med en tvålkopp i keramik. Monica Kylén, en av grundarna till företaget, är keramiker och tyckte att det behövdes en tvål till de tvålkoppar hon tillverkade. Hon ville att den skulle vara naturlig och ekologisk, men kunde inte hitta någon på marknaden. År 2009 bestämde hon sig helt enkelt för att börja tillverka tvålen på egen hand. Tvålen blev populär, och resten är en solskenshistoria och försäljningssuccé!


Läs mer om L:a Bruket