Hitta din butik
Meny

Steamery

180 kr

Tvättmedel Sport Wash 750 ml

Illaluktande kläder? Steamerys tvättmedel “Sports Wash” kommer till undsättning i endast 30 grader och ger dina kläder längre livslängd!

Sports Wash är ett högteknologiskt tvättmedel som är speciellt framtaget för att ta hand om syntetiska material och bomullsfibrer. Tvättmedlet neutraliserar alla otrevliga dofter och ger dina träningskläder en fräsch och sportig doft av citrus och cederträ. Formulan innehåller aktiva enzymer som verkligen får jobbet gjort, till och med på låga temperaturer.

Förutom att ha en underbar doft, är tvättmedlet biologisk nedbrytbart och producerad i en klimat neutral fabrik i Sverige. Sports Wash innehåller inte heller blekningsmedel, optiska ljusmedel, färgämnen, zeoliter, fosfater eller konserveringsmedel.

Illaluktande kläder? Steamerys tvättmedel “Sports Wash” kommer till undsättning i endast 30 grader och ger dina kläder längre livslängd! Sports Wash är ett högteknologiskt tvättmedel som är speciellt framtaget för att ta hand om syntetiska material och bomullsfibrer. Tvättmedlet neutraliserar...
Läs mer Läs mindre
Lagerstatus: Slut i lager
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Höjd 20.5 cm
Diameter 7.9 cm
Varumärke Steamery
Country of Manufacture Sweden
Volym 750ml
Varumärke/Formgivare

Steamery

Steamery ett globalt företag med ett internationellt team som har gett sig ut på en resa att utbilda människor världen över i klädvård och slowfashion. De är entreprenörer, designers och textilingenjörer med bakgrund inom både den kreativa modeindustrin och affärsvärlden.

Läs mer om Steamery