Hitta din butik
Meny
  Behöver du hjälp? Kontakta oss här

  Steamery

  180 kr

  Tvättmedel Sport Wash 750 ml

  Illaluktande kläder? Steamerys tvättmedel “Sports Wash” kommer till undsättning i endast 30 grader och ger dina kläder längre livslängd!

  Sports Wash är ett högteknologiskt tvättmedel som är speciellt framtaget för att ta hand om syntetiska material och bomullsfibrer. Tvättmedlet neutraliserar alla otrevliga dofter och ger dina träningskläder en fräsch och sportig doft av citrus och cederträ. Formulan innehåller aktiva enzymer som verkligen får jobbet gjort, till och med på låga temperaturer.

  Förutom att ha en underbar doft, är tvättmedlet biologisk nedbrytbart och producerad i en klimat neutral fabrik i Sverige. Sports Wash innehåller inte heller blekningsmedel, optiska ljusmedel, färgämnen, zeoliter, fosfater eller konserveringsmedel.

  Lagerstatus: Tillfälligt slut
  Dela
  Visa lagersaldo i butik
  Loading stock
  Information
  Höjd 20.5 cm
  Diameter 7.9 cm
  Varumärke Steamery
  Country of Manufacture Sverige
  Volym 750ml
  Material Silver och mässing
  Varumärke/Formgivare

  Steamery

  Steamery ett globalt företag med ett internationellt team som har gett sig ut på en resa att utbilda människor världen över i klädvård och slowfashion. De är entreprenörer, designers och textilingenjörer med bakgrund inom både den kreativa modeindustrin och affärsvärlden.

  Läs mer om Steamery