Rains

Från 399 kr

Vantar Rains Padded grön

Vanten Padded i grön från Rains är ett isolerat vinter-tillbehör. De är tillverkade och konstruerade av Rains PU-material som är vattentät och som även andas. Den fjäderlösa isoleringen ger värme även vid låga temperaturer och foder i mikrofiber känns mjukt. De vadderade vantarna har en vikbar ribbstickad manschett som kan fällas ut för användning vid cykling. Vantar Rains Padded finns i flera färger. Kolla även in hela Rains sortiment här

Storlekar 
S: längd 23,5cm bredd 11cm
M: längd 24,5cm bredd 11cm
L: längd 25,5cm bredd 11cm


Material
Övre: 100% polyester med polyuretanbeläggning
Handflata: 100% polyester
Manschett: 100% nylon
Foder: 100% polyesterIsolering: 100% polyester
Mjukt foder Vikbara stickade ribbade muddar

Lagerstatus: På väg till oss
Favoriter
Dela
Visa lagersaldo i butik
Loading stock
Information
Artikelnummer 2003679
Varumärke Rains
Tillverkningsland Kina
Material 50% PU 50 % PET
Varumärke/Formgivare

Rains

Det danska märket Rains är ett modernt livsstilsmärke som skapar väldesignade vattentäta plagg för den globala medborgaren. Påverkat av sitt skandinaviska arv har Rains en kompromisslös inställning till enkelhet som är lika rotad i funktionalitet som i relevans. Rains anser att ordentliga regnkläder inte behöver komma till bekostnad av betraktad design. Snarare är Rains-kläder, väskor och accessoarer utformade för att motstå det stormigaste vädret med stil.

Läs mer om Rains
Liknande produkter

Prenumerera och få 10% rabatt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, event, nyheter och exklusiva erbjudanden. Just nu får du dessutom 10% rabatt på ett köp som ny prenumerant hos oss på Designtorget!