Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Varumärken
  3. ÄLVIS.
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

ÄLVIS.

ÄLVIS. är ett varumärke som handlar om kärlek till papper och design av detta underbara material. Kort, stationery & dekoration.

ÄLVIS. mixar en stark grafisk design med vackert papper och tryck. ÄLVIS. har ett ekologiskt tänk och arbetar endast med certifierat papper & "upcycling".

Varumärket grundades 2015 av Sandra Doria Medina, en svensk formgivare bosatt i Frankrike. I slutet av 2015 lanserades den första kollektion av julkort. ÄLVIS. etablerade sig snabbt i Paris och fick vara med på Louis Vuittons Julmarknad. Efter denna fantastiska start var det naturligt att lansera nya kollektioner och utveckla nya produkter.
 
Även en reflektion åtog sig, pâ vårt sätt att leva och vad ÄLVIS. skulle kunna tillföra vår vardag. Idag är vi utsatta för en otrolig hektisk livsrytm, vi gör listor, noterar vi prioriterar och vi planerar. När vi får en idé skriver vi ner den för att inte glömma, för att utveckla den, andra gör små skisser. Dessa stunder där vi tänker, vi skriver, vi gör listor, vi skissar, vi organiserar, vi producerar, förtjänar sin tid och i synnerhet sina produkter.

Vackra material, inspirerande färger och funktionella föremål i vår dagliga miljö får oss att må bättre, inspirerar oss mer, vi njuter och det gör oss lyckligare. ÄLVIS. Stationery Line är tänkt att besvara dessa behov och inspirera dig mer. Skissböcker för amatörer och proffesionella. För arkitekter och designers. Notebooks för fickan, väskan, skrivbordet.

ÄLVIS. är ett Eco Luxury Brand i papper.

Köp nu