Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet.

Design House Stockholm ser sig själva som ett bokförlag. Istället för att be en designer att formge en speciell produkt uppmanas alla designers att komma med sina egna idéer. På så sätt har Design House Stockholm lyckats hitta flera nytänkande och personliga produkter som senare har blivit designklassiker.

Istället för att enbart samarbeta med kända designers lägger Design House Stockholm sitt fokus på att utveckla bra och innovativa produkter. Genom åren har produkter som Work lamp, Knot-kudden och ullmattan Björk sett dagens ljus tack vare just bra idéer. Andra populära produkter är muggarna med Elsa Beskow-motiv samt Astrid Lindgren-citat.

Deras sortiment innehåller de följande kategorier: möbler, hemtextilier, belysning, kök, mode, inredningsdetaljer och Elsa Beskow Collection. Över 1000 artiklar från mer än 100 designers har utvecklats, godkänts och spridits över hela världen med Design House Stockholms koncept.

Köp nu