Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Varumärken
  3. Form Us With Love
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

Form Us With Love

Form Us With Love är en svensk designstudio som grundades 2005 av Petrus Palmér, John Löfgren och Jonas Pettersson. Namnet kommer från ett felskrivet vykort där "from" blev "form". Sedan starten har studion arbetat utifrån mottot att alla har rätt till meningsfull design.

Från att ha varit tre ambitiösa studiekompisar på produktdesignutbildningen vid Kalmar universitet har de med tiden fått uppdragsgivare från hela världen. TID Watches, Muuto, svenska Bolon och Ateljé Lyktan är några. Form Us With Love har formgivit klockor, möbler, belysning och inredningsdetaljer, men även haft uppdrag som utställningar och installationer. Och de har mottagit priser och utmärkelser både nationellt och internationellt. Nu har de anställda och är totalt åtta personer på kontoret i centrala Stockholm.

Studion blandar traditionella metoder med en stilistikt utformning. Avsikten är att utveckla objekten efter behoven i varje enskilt projekt, dess plats på marknaden och de ständigt förändrade behoven hos dess användare.

Köp nu