Kakao

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framför allt av kokböcker. I slutet av 1990-talet blev Kakao förlag något av en kokböckernas pionjär och gjorde sig ett namn i branschen och bland konsumenter som ett förlag som ger ut vackra, väl formgivna böcker av god kvalitet.

Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i vår utgivning. Recepten är enkla att följa och med läckra bilder och vacker form blir böckerna en inspirationskälla som hjälper både nybörjaren och den erfarne att lyckas i köket.

Vi ger i dag även ut böcker om Sverige på engelska, kluriga frågespel och böcker med mycket humor.

Vi ger ut cirka 15 titlar per år. Vår ambition är att ge ut vackra, inspirerande böcker som du gärna ger bort i present. Och precis som vid starten är böckernas utformning och kvalitet viktiga för oss.

Kakao förlags böcker finns att köpa i bokhandeln och i utvalda design- och presentbutiker. Vi samarbetar också med ett antal present- och profilföretag runt om i Sverige. Som företagskund har du även möjlighet att vända dig direkt till oss vid köp av större kvantiteter. Kontakta oss gärna om du har frågor!

Gör någon du tycker om glad med en bok från Kakao förlag!

Köp nu