Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Varumärken
  3. Kersh kafferosteri
Behöver du hjälp? Kontakta oss här

Kersh kafferosteri

Kersh Kafferosteri är ett mikrorosteri från Gustavsberg i Stockholm. De jobbar hantverksmässigt, hela vägen. Efter att råkaffet kommit in till dem så rostas det i en trumrost i 10-15 minuter, beroende på sort, och ständigt under övervakning av den som rostar. Kärleken till råvaran och passionen för hantverket framhävs i den bryggda koppen.

Allt råkaffe Kersh Kafferosteri köper in kallas specialkaffe och håller högsta kvalitét. Endast de mogna kaffebären plockas för hand och under rättvisa förhållanden, något som företaget lägger stor vikt på. Kersh Kafferosteri strävar också efter att ha ett sortiment som är snällt för miljö och människa i alla led. 

"Det mesta kaffet vi köper in är ekologiskt certifierat. Vi har också bönor som inte är ekologiskt certifierade men vi vet att dom är schyssta ändå. Smakprofilerna i våra blandningar kan variera en aning. Det beror på att vi är ett mindre rosteri som köper in mindre mängder råkaffe. Bönorna varierar beroende på tid och skörd helt enkelt. Men det är också det som är charmen tycker vi."

Köp nu