Marnelly

Sofistikerat men lekfullt är Marnellys designspråk. Intresset för färg, form och funktion har alltid funnits där. När Veronica Gyllenram gick sin textilutbildning på Högskolan i Borås föddes drömmen om att få skapa på heltid. Sagt och gjort, 2014 startades Marnelly, som inledningsvis hade fokus på att designa och tillverka högklassiga ekologiska bäddtextilier till barn.

Det senaste året har Veronica även tagit steg mot inredningssektorn där hon designat lekfulla väggkrokar i stål. Inspirationen till Marnellys produkter får Veronica från djurriket, där hon vill hitta ett lekfullt uttryck i djuret som kan illustreras med så få penseldrag som möjligt för ett stilrent uttryck.

Företagsnamnet Marnelly består av designerns sista åtta bokstäver i efternamnet om man läser det baklänges. Det är under det varumärket som tvåbarnsmamman Veronica på Ekerö, Stockholm designar sina produkter. Produkterna ska alltid hålla hög kvalitet, vara hållbara och kunna uppskattas av både barn och vuxna designmässigt. I sortimentet är det den ljusgråa och behagliga färgskalan som blivit Marnellys signum på både mönster och produkter.

Köp nu