Hitta din butik
Meny
  1. Start
  2. Varumärken
  3. Monjoi
Behöver du hjälp? Kontakta oss här.

Monjoi

Monjoi är ett digitalt konstgalleri som säljer affischer av tavlor som ursprungligen gjordes av tejp. Med hjälp av en särskild tejpteknik skapar formgivaren Isolina Fedel exklusiva art prints och nu lanseras nyheten Swedish Views hos Designtorget. Kollektionen presenteras i tre motiv inspirerade av olika delar i Sverige. Vyn över Stadshuset i Stockholm, Göteborgs Feskekrôka samt vyn över kallbadhuset på Ribersborg ner mot Turning Torso i Malmö.

Isolina Fedel är född och uppväxt i Malmö. En språkkurs i London blev Isolinas första steg utanför Sverige som sedan tog henne till New York där hon läste vid en av världens främsta designskolor, Parsons School of Design. Idag bor och arbetar hon både i Stockholm och New York vilket ofta speglas i Isolinas prints som är inspirerade från världens olika hörn. Utöver Monjois art prints arbetar hon även med konstbeställningar från privatpersoner på förfrågan

Isolina skapar varje motiv för hand med hjälp av maskeringstejp. När de första negativa ramarna tagit form målas de med akrylfärg. Efter en stor dos tålamod och färgen har torkat avlägsnas slutligen tejpen och orginalmotivet är klart för att sedan göras om till en vektoriserad fil och därefter skickas för print.

Köp nu